Direct weten wat een systeemplafond kost?

Bereken eenvoudig zelf je prijs
Start Calculator

Een Systeemplafond

Eigenlijk weet iedereen tegenwoordig wel wat een systeemplafond is, maar in de meeste gevallen hangt hier veelal een wat stoffig kantoor-imago aan vast. Door gebruik van moderne materialen is er tegenwoordig voor elke ruimte wel een systeemplafond te vinden die perfect bij je interieur past. Denk hierbij aan prachtige kleuren en effecten, scheve plafonds, hoogte verschillen en zelfs gebogen vormen behoren tot de mogelijkheid.
Wil je je laten adviseren? Wij staan voor je klaar.

Waarom?

Een systeemplafond heeft tal van voordelen ten opzichte van andere plafond-oplossingen. Hierbij is het grootste voordeel toch wel dat je altijd weer boven het plafond kunt om de nodige werkzaamheden aan techniek uit te voeren of om kabels te trekken. Bij andere plafonds komen er vaak nog veel extra handelingen kijken zoals het afwerken ( stucen of schilderen ) van het plafond. Dit is natuurlijk bij een systeemplafond niet aan de orde.
Een systeemplafond is snel klaar, geeft weinig rommel en tot circa 100m2 is vaak al in een dag gemonteerd.

Bekijk ons aanbod

Wij kunnen alle type plafondplaten leveren. Hier vind je een selectief aanbod van meest de voorkomende plafondplaten.
Systeemplafond houtlook

Types:

Een systeemplafond bestaat uit plafondplaten die in een raster worden gemonteerd, dit is over het algemeen wel bekend. Maar weet je ook dat er veel verschillende mogelijkheden zijn als het om afmetingen gaat? Enkele voorbeelden zijn 60x120cm, 60x60cm of 120x120cm. Maar er zijn veel meer mogelijkheden welke in de regel niet bekend zijn. Bijvoorbeeld 30x180cm of 60x240cm behoren tot de mogelijkheden. Maatwerk, buiten de standaard afmetingen, is ook geen probleem.
Wil je geen raster in het zicht? Ook dit kan gerealiseerd worden. Dit zijn verdekte systeemplafonds.

Verder kunnen systeemplafonds uitgevoerd worden in het volledige ral-kleuren schema. Plafondplaten die iets door het raster zakken zijn ook verkrijgbaar. Kortom, voor elk interieur is er een oplossing.

Brandvertragend:

Wist je dat systeemplafonds ook prima geschikt zijn voor brandvertragende oplossingen?
Standaard is een systeemplafond 30 minuten brandvertragend, dit kan naar wens uitgebreid worden. Uiteraard nemen wij dit uitgebreid met je door.
Wij monteren brandvertragende systeemplafonds, helaas geven fabrikanten geen certificaat af ter behoeve van brandvertraging. Wel zijn de materialen die wij gebruiken voor onze systeemplafonds doorgaans goed getest op brandvertraging.

Verlichting:

In een systeemplafond kunnen veel verschillende types verlichting ingebouwd worden. Ook verlichting onder het plafond is geen probleem. Een standaard systeemplafond heeft een dragend vermogen van circa 15kg per m2.
Heb je TL-armaturen die ingebouwd moeten worden? Of misschien prachtige led-spots? Geen probleem.

Ook een plafond?

Wij staan voor je klaar. Neem contact met ons op via onze live-chat, facebook of telefonisch.