Pizzeria Pinokkio Hillegom

Van vervallen, donker en oud naar prachtig fris, strak en nieuw!

Pizzeria Pinokkio Hillegom was toe aan een verbouwing. Wij werden gebeld om een offerte uit te brengen voor de systeemplafonds. De eigenaar wist niet goed wat hij wou, dus hebben wij een afspraak gemaakt om het een en ander door te nemen. De eigenaar kwam uiteindelijk op een speciale kleur in de serie Rockfon Color-all. ‘Chalk’ moest het worden met mee gespoten raster. Deze platen hebben niet alleen een prachtige kleur, maar zijn er ook in allerlei formaten. De keuze is gevallen op 120x120cm waardoor er een straks geheel gevormd word. Systeemplafonddirect.nl heeft de keuken voorzien van gips vinyl 60×60 vanwege de hygiëne eisen in de horeca en het restaurant van 128m² Rockfon Color-All Chalk.

Na afloop van onze werkzaamheden hebben wij uiteraard even een pizza geproefd. Deze smaakte heerlijk!. Ben je opzoek naar een speciaal plafond en wil je het effect hiervan eens zien? Ons advies is: op naar Hillegom en bestel eens een lekkere pizza of een ander gerecht. Bekijk het restaurant en natuurlijk het systeemplafond.

}

in 1 dag

Direct weten wat dit kost bij ons?

Wij laten je niet wachten op een prijs. Ons systeem berekend direct wat het kost om door ons een systeemplafond te laten monteren. Probeer het nu.

Pizzeria Pinokkio

Lekkere pizza’s en pasta’s 🙂