Le Barrage te Alblasserdam

Prachtig oud pand met oog voor detail verbouwd naar een fantastisch restaurant

Le Barrage te Alblasserdam is gevestigd in een prachtig oud pand. Men heeft er geen half werk van gemaakt. Alles is op de schop gegaan met als resultaat een prachtig up-to-date restaurant met een authentieke uitstraling. Ook wij van Systeemplafonddirect.nl hebben ons steentje bijgedragen door het monteren van een combinatie van systeemplafonds. Wat dit project bijzonder maakt voor ons is niet alleen de locatie, maar ook het samenvoegen van zwart en wit in 1 systeemplafond. Waar normaliter gekozen zou worden om tegen koven aan te werken was dit hier niet het geval. Hier is gekozen om de systeemplafonds als 1 plafond te monteren met een duidelijke scheiding van zwart naar wit.

Mocht je nou ook een systeemplafond nodig zijn maar wil graag ons werk even zien dan is ons advies: reserveer een tafeltje bij Le Barrage te Alblasserdam. Geniet van het heerlijke eten in deze prachtige setting en oordeel gelijk over “ons” plafond.

Direct weten wat dit kost bij ons?

Wij laten je niet wachten op een prijs. Ons systeem berekend direct wat het kost om door ons een systeemplafond te laten monteren. Probeer het nu.

Le Barrage

Heerlijk eten in dit prachtige restaurant.