Plafondeiland

Een plafondeiland is eigenlijk een grote plafondplaat. Deze is verkrijgbaar in verschillende afmetingen, vormen en diktes. Elk plafondeiland heeft zijn eigen unieke uitstraling en eigenschap. Doordat een plafondeiland vrij in de ruimte hangt geeft dit een mooi strak geheel. Door diverse ophangtechnieken en vormen krijg je al snel de juiste sfeer die bij je interieur past. Combineer bijvoorbeeld verschillende vormen in groepen bij elkaar voor een speels effect. Nog speelser? Waarom niet in verschillende kleuren?
Ga je liever voor een strak, modern of een industriële look? Ook hier kun je een plafondeiland prima in toepassen. Delen van de techniek en de bestaande constructie blijven immers in het zicht.

Niet alleen mooi

Plafondeilanden zijn niet alleen mooi, maar ook nog eens functioneel. Tegenwoordig worden interieurs minimalistisch en ruimtes opener en groter. Tapijt op de vloer verdwijnt ook steeds meer, dit heeft vaak als nadeel dat er “galm” ontstaat. Een vaak voorkomend probleem is bijvoorbeeld meerdere bureau’s tegenover elkaar waar collega’s zitten te bellen en veel last hebben van elkaar. Hang hier een plafondeiland boven en de collega’s kunnen weer rustig bellen zonder dat ze last hebben van elkaar. Dit is nog maar 1 voorbeeld.

Plafondeilanden zijn ook uitstekend te gebruiken als je een systeemplafond gewoon niet mooi genoeg vindt of dat deze niet gemonteerd kan worden vanwege hoogte of dat wanneer verwarmingssysteem dit niet toelaat.

Plafondeiland

Interesse?

Ook zulke prachtige eilanden? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Dit kan eenvoudig via onderstaande knop, live-chat of Facebook. Bellen mag natuurlijk ook.