Direct OFFERTE?

Inclusief montage door heel Nederland! Geheel vrijblijvend, 24/7.
Start aanvraagZwart plafond?

Lang wachten op een offerte?

Niet bij ons. Wij geven direct een all-in prijs voor een systeemplafond inclusief montage op locatie door heel Nederland. Wij vragen je een keuze te maken hieronder waarna je doorgestuurd wordt naar een formulier met een aantal vragen. Wanneer je deze invult en verstuurd ontvang je direct een vrijblijvende offerte in je email.

Hieronder kan je de uitstraling van je nieuwe systeemplafond bepalen. Wil je een standaard systeemplafond of misschien wel een luxe systeemplafond? Geen enkel probleem, wij hebben zelfs de optie om een mooi volledig zwart systeemplafond aan te vragen.

Mocht je er niet helemaal uitkomen bel ons dan gerust op 085-060-1623.

Een zwart systeemplafond?

Net zo eenvoudig een prijs opvragen voor een compleet zwart systeemplafond? Geef je ruimte vandaag nog de uitstraling die het verdient.

Alleen materialen nodig?

Wij hebben nu ook een webshop voor het eenvoudig bestellen van de benodigde materialen voor een systeemplafond.

Standaard, chic, luxe of vrijhangend?

Standaard: betekent dat de plafondplaat vlak ligt met het raster. Dit zijn de standaard systeemplafonds en in vele kleuren beschikbaar.
Chic: betekent dat de plafondplaat wat door het raster heen zakt. Een lichte schaduwlijn wordt zichtbaar. Even wat extra.
Luxe: betekent dat het raster helemaal niet zichtbaar is. Het enige wat je ziet is een v-groef. Geeft een prachtige uitstraling.
Vrijhangend: betekent dat deze vrij in de ruimte hangt. Er zijn diverse uitvoeringen beschikbaar. Goed voor akoestiek en design.

Hoe wij op afstand prijs kunnen berekenen?

Door onze ervaring hebben wij met de vragen in ons formulier een goed beeld van het project. Hierdoor kunnen wij razendsnel een prijs berekenen voor je systeemplafond. Wij zeggen ‘zonder kosten achteraf’ en dit is dan ook de insteek. Natuurlijk kan het voorkomen dat er iets onduidelijk is of dat de situatie toch anders is. Dit word in ons voortraject getackeld waarna je netjes een nieuwe offerte krijgt. Deze zal nooit extreem afwijken van de prijs die je reeds ontvangen hebt. Probeer maar, het is vrijblijvend :).

Onze werkwijze

Bij Systeemplafonddirect.nl zijn we van mening dat het eenvoudiger kan. In een steeds sneller draaiende economie hebben we niet altijd tijd om te wachten op offertes. Misschien ben je zelf wel overdag druk en moet je in de avonduren nog een prijs opvragen? Bij ons dus geen probleem. Wij hebben ruime ervaring. Mede hierdoor kunnen wij goed inschatten hoeveel tijd we kwijt zijn voor de montage van een systeemplafond.

Geen kosten achteraf?

Inderdaad! Geen verborgen kosten achteraf. Bij Systeemplafonddirect.nl hoeft het niet zo moeilijk. Met onze korte vragenlijst krijgen wij genoeg informatie om een goeie prijs op te zetten. Wel vragen wij natuurlijk het aantal vierkante meters juist in te vullen.

Hoe gaat dat dan verder?

Wij kunnen ons voorstellen dat je je afvraagt hoe het dan verder gaat als je een prijs opgevraagd hebt. Laten we allereerst melden dat dit volledig vrijblijvend is. Wanneer je ons formulier ingevuld en verzonden is heb je direct een offerte in de email. Mocht je graag gebruik willen maken van onze aanbieding of vragen hebben dan staan we voor je paraat.